Rólunk

A BFB Consulting Kft. egy teljes körű naprakész könyvelési szolgáltatást nyújtó vállalkozás, melynek tevékenysége a cégalapítás előtti tanácsadáson és a folyamatos, napi könyvelési feladatok ellátásán túl kiterjed egyebek mellett az adótanácsadásra, a cégeladási ügyek intézésre, és az eredményoptimalizálásra is. Széles partnerhálózatunk révén igény esetén ügyvédi és könyvvizsgálói támogatást is nyújtunk ügyfeleink számára.

bfb-picture

A BFB egy családi vállalkozás, a vállalat a neve is a családtagok keresztnevének első betűjéből származik. Cégünknek éppen ezért kiemelkedően fontos a személyes kapcsolattartás partnereinkkel, így szükség esetén nem csak irodánkba fogadjuk ügyfeleinket, hanem házhoz is megyünk a gyorsabb és hatékonyabb ügyintézés érdekében.

A cég alapítója Schottner Borbála közel két évtizede dolgozik könyvviteli területen. Megfordult több vállalat számviteli osztályán is, immár 20 éve azonban saját vállalkozásban végez könyvelési szolgáltatást más cégek és egyéni vállalkozók számára. A budapesti 11. kerületben működő BFB Consultingnak nem csak a fővárosban, hanem az ország más pontjain is vannak ügyfelei, és közülük sokuknak hosszú évek óta Borbála végzi a könyvelését. A vállalatnak több, mint 50 partnere van.Rólunk mondták

pumpika-kft

BFB Consulting irodával már a kezdetektől fogva egy jól működő, partneri viszony alakult ki közöttünk, így mindig bizalommal tudok fordulni hozzájuk. Kérdéseimre a legjobb tudásuk szerint válaszolnak, kéréseimet pedig gyorsan és pontosan hajtják végre. Kölcsönös tisztelet és megbecsülés jellemzi együttműködésünket, ezért is számítok rájuk hosszú távon.

Király Katalin, ügyvezető – Idea Shop Kft.
pumpika-kft

BFB = Biztonság, tájékozottság, szakértelem, precizitás. Mert mindig időben értesíti a céget érintő változásokról, aktuális befizetési kötelezettségekről.

Pumpika Kft.
Takács Zsolt e.v.

BFB Consulting közel három éve könyvel nekem. Nagyon tetszik a munkájukban, hogy számomra is ugyanazzal az alapossággal végzik, mintha egy nagyvállalatnak dolgoznának.

Takács Zsolt e.v.