Szolgáltatások

Tevékenységeink között mindent megtalálhat, amire a cége vagy vállalkozása sikeréhez szüksége lehet. Ugyanis munkatársaink és partnereink kiváló csapatot alkotva megannyi szolgáltatás lehetőségét biztosítják.

De mégis miket?

Könyvelés
Vállaljuk egyéni vállalkozók és nagyobb cégek könyvelését. Több mint 50 elégedett ügyfelünk a tökéletes példa arra, hogy mindezt kiváló szakértelemmel, bármifajta hiba nélkül végezzük.

Adótanácsadás
Munkatársaink segítenek, hogy a lehető legoptimalizáltabb legyen az adózása. Ismertetik a különböző lehetőségeket, hogy együtt kiválaszthassák a legideálisabb jogi formát.

Bérszámfejtés
Cégünk a bérrendszer kialakításában is segítséget nyújt. Korábban több nagyvállalat tervezésében részt vettünk, ennek köszönhetően kiváló szakmai tapasztalatot szereztünk.

Cégalapítás
Ha Ön most vág bele egy új cég alapításába, akkor bátran forduljon hozzánk. Szolgáltatásaink körében található a cégalapítás, cégeladás és cégvásárlás segítése is.

Könyvvizsgálat
Kiterjedt szakmai partnerhálózatunknak köszönhetően a könyvvizsgálat terén is segítséget tudunk nyújtani. Amennyiben Ön is szeretné egy szakmailag kiváló csapat kezébe adni ezt a tevékenységet, akkor bátran forduljon hozzánk.

Székhelyszolgáltatás
Minden ügyfelünk számára ingyen székhelyet biztosítunk, akik akár egy éven át élvezhetik ennek a szolgáltatásnak az előnyeit. Minden lehetőséget biztosítunk, ami az optimális munkavégzéshez szükséges (pl. scannelés, archív rendszer hozzáférés).

Pályázatírás
Cégünk a pályázatok megírásához is segítséget nyújt. Ha Önnek kérdése vagy aggálya adódna, esetleg problémája merült fel a különböző dokumentumokkal kapcsolatban, akkor forduljon hozzánk bizalommal

Tevékenységeinkről és szolgáltatásainkról további részleteket is megtudhat az egyes aloldalakra kattintva.



Rólunk mondták

pumpika-kft

BFB Consulting irodával már a kezdetektől fogva egy jól működő, partneri viszony alakult ki közöttünk, így mindig bizalommal tudok fordulni hozzájuk. Kérdéseimre a legjobb tudásuk szerint válaszolnak, kéréseimet pedig gyorsan és pontosan hajtják végre. Kölcsönös tisztelet és megbecsülés jellemzi együttműködésünket, ezért is számítok rájuk hosszú távon.

Király Katalin, ügyvezető – Idea Shop Kft.
pumpika-kft

BFB = Biztonság, tájékozottság, szakértelem, precizitás. Mert mindig időben értesíti a céget érintő változásokról, aktuális befizetési kötelezettségekről.

Pumpika Kft.
Takács Zsolt e.v.

BFB Consulting közel három éve könyvel nekem. Nagyon tetszik a munkájukban, hogy számomra is ugyanazzal az alapossággal végzik, mintha egy nagyvállalatnak dolgoznának.

Takács Zsolt e.v.