Bérszámfejtés

A vállalatok és a cégek számára komoly feladatot jelent a bérszámfejtés, amit azonban minden esetben el kell végezniük, ha legalább egy alkalmazottjuk van. Ez a munkaviszonnyal kapcsolatos ügyintézés gyakran nehezen kezelhető, és bonyolult számításokat igényel. Nem egyszer pedig szükséges hozzá a jogszabályokban való jártasság is.

Éppen ezért nem egyszerű elvégezni őket!

A hibázás azonban nem megengedhető, mert az mind a cég, mind az alkalmazott munkájában igen komoly gondokat okozhat. Hiszen elég csupán egyetlen tervezési „malőr”, és könnyedén összeomlik a teljes rendszer.

Ön is szeretné elkerülni a problémákat?

Akkor forduljon hozzánk bizalommal, hiszen cégünk több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik – ezen a téren is. Korábban nagyvállalatok (Pátria Nyomda, Peugeot Central) bérrendszerének kialakításában vettünk részt, aminek köszönhetően megismerhettük a szükséges tudnivalókat.

Keressen minket, ha kiváló szakemberekre van szüksége!

Nálunk ugyanis megtalálhatja a számítását. A több éves szakmai tapasztalattal rendelkező csapatunk minden problémát a legjobb belátása szerint kezel, és old meg.

 


BFB Tudástár

Mikor és miért fontos a cég életében?
A bérszámfejtés minden olyan cég számára fontos lehet, amelynek van legalább egy dolgozó tulajdonosa, vagy alkalmazottja.

Milyen főbb problémák, kihívások merülhetnek fel?
Alkalmazottak esetében számos könyveléssel összefüggő kihívás merülhet fel. A letiltásoknak, az igazolásoknak, az adókedvezményeknek mind-mind vannak adminisztrációs, adózási vagy éppen könyvelési vonatkozásai. A törvényi változások követése itt is fontos, és a bérek beállításában is tud segíteni egy könyvelő.

Milyen megoldásokat, szolgáltatásokat kínálunk?
A BFB teljeskörű bárszámfejtési szolgáltatást vállal ügyfelei számára. Ez a vállalatot érintő feladatok mellett igény esetén magába foglalja partner cég alkalmazottainak személyi jövedelemadó bevallását is. Ügyfeleinket rendszeresen tájékoztatjuk az őket érintő változásokról, hogy mindig naprakészek legyenek, milyen adókat kell befizetni, vagy éppen milyen kedvezményeket vehetnek igénybe.Rólunk mondták

pumpika-kft

BFB Consulting irodával már a kezdetektől fogva egy jól működő, partneri viszony alakult ki közöttünk, így mindig bizalommal tudok fordulni hozzájuk. Kérdéseimre a legjobb tudásuk szerint válaszolnak, kéréseimet pedig gyorsan és pontosan hajtják végre. Kölcsönös tisztelet és megbecsülés jellemzi együttműködésünket, ezért is számítok rájuk hosszú távon.

Király Katalin, ügyvezető – Idea Shop Kft.
pumpika-kft

BFB = Biztonság, tájékozottság, szakértelem, precizitás. Mert mindig időben értesíti a céget érintő változásokról, aktuális befizetési kötelezettségekről.

Pumpika Kft.
Takács Zsolt e.v.

BFB Consulting közel három éve könyvel nekem. Nagyon tetszik a munkájukban, hogy számomra is ugyanazzal az alapossággal végzik, mintha egy nagyvállalatnak dolgoznának.

Takács Zsolt e.v.