Cégalapítás, cégstruktúra-szolgáltatás

Egy új céget elindítani nem egyszerű. Rengeteg papírmunka és megannyi ügyintézés szükséges ahhoz, hogy eredményesen létrejöjjön. Ehhez persze általában ügyvédet kell fogadni, és több szakemberrel is egyeztetni, konzultálni kell.

És mindez természetesen pénzbe kerül.

Az ügyintézés során felmerülő költségeken felül ugyanis az ügyvéd munkadíjét is ki kell fizetni, ami a legtöbbször komoly terheket ró az alapítókra. Éppen ezért általában igen alaposan meggondolják az emberek, hogy bele merjenek-e vágni az álmuk megvalósításába.

A mi segítségünkkel Ön bátran nekiindulhat!

Ugyanis a cégünk minden lehetséges módon igyekszik a legkedvezőbb feltételeket biztosítani. Akár már 24 órán belül elindítjuk a folyamatot, az ügyvédi díjat pedig átvállaljuk. Önnek mindezért csupán egy három hónapos szerződést kell aláírnia a cégünkkel.

Bátran forduljon hozzánk!

Kiváló szakembereink ugyanis mindent megtesznek, hogy a cégalapítás zökkenőmentesen haladjon. És ezen felül a cégvásárlásban, és a cégeladásban is segítséget nyújtunk. Legyen bármilyen szolgáltatásra szüksége, nálunk megtalálja a választ az összes felmerülő kérdésére.

Most itt a lehetőség, hogy megvalósítsa az álmait, és létrehozza a már régóta tervezett céget!

 


BFB Tudástár

Mikor és miért fontos a cég életében?
Ha valakit foglalkoztat a cég, vagy vállalkozásalapítás gondolata, érdemes igénybe vennie a cégstruktúra-szolgáltatást. Egy előzetes terv, egy struktúra felépítése ugyanis sokkal átláthatóbbá teszi a vállalkozó számára vállalkozása működését. Ha valaki átgondoltan alapít céget, és megfontoltan előre gondolkodva építi azt fel, az a vállalat működését a későbbiekben megkönnyíti.

Milyen főbb problémák, kérdések, kihívások merülnek fel cégalapításkor?
Cégalapítás előtt fel kell tenni a legfontosabb kérdéseket: miért, kivel, mikor, hol szeretnénk vállalkozást alapítani. Ezekre mindig tudni kell a választ, amikor valaki belevág egy új vállalkozásba. A vállalat későbbi működését ugyanis nagyban befolyásolja, hogy kik a cég tagjai, hova jegyezték be a vállalatot, vagy éppen milyen tevékenységi körei vannak a társaságnak, ahogy az alapítás időzítése is fontos lehet bizonyos esetekben. A cégalapítás előtt elsősorban azért érdemes szakemberrel konzultálni, mert lehetnek olyan kérdések, amelyekre egy vállalkozó nem feltétlenül gondol, később azonban nehézséget okozhat a vállalkozás működtetésében.

Milyen megoldásokat, szolgáltatásokat kínálunk?
A BFB Consulting partnereinek ingyenes konzultációt kínál a cégalapítást megelőzően. Szakértőink segítenek kiválasztani a megfelelő vállalkozási formát, felhívják a figyelmet a buktatókra, nehézségekre, fontos feladatokra, és választ adnak a lehetséges kérdésekre is. Amennyiben az ügyfél úgy dönt, hogy belevág a vállalkozásba természetesen – igény szerint – annak megalapításában is segédkezik a BFB Consulting.

 

Milyen vállalkozási formát érdemes választani?

Egyéni vállalkozó (EV): Kezdő vállalkozók számára ajánlott vállalkozási forma. Az EV tökéletesen alkalmas első szárnypróbálgatásokra. Ha valaki még bizonytalan abban, hogy mekkora bevételre számíthat üzleti tevékenységéből, mit csináljon, vagy szeretne-e egyáltalán vállalkozni, akkor egyértelműen az EV a legjobb választás. Nagy előnye, hogy könnyű kihátrálni belőle, ha mégsem jön be az alapító számítása.

Betéti Társaság (Bt.): Olyan vállalkozók számára ajánlott, akiknek már konkrét elképzelése van arról, mit szeretne pontosan csinálni, nincs azonban jelentős tőkéjük a cég megalapítására. Könnyített, hibrid vállalkozási forma, ahol a beltagnak korlátlan, a kültagnak korlátolt a felelőssége.

Korlátolt Felelősségű Társaság (Kft.): Kisebb és nagyobb vállalkozások is működhetnek ilyen formában. A Bt-t is tökéletesen helyettesítheti, előnye, hogy minden tag felelőssége korlátolt, hátránya, hogy alapításához nagyobb tőke szükséges.

Zártkörű Részvénytársaság (Zrt.): Annak érdemes részvénytársaságot alapítani, aki nagyban gondolkodik, és esetleg a későbbiekben további tőkebevonást tervez. Előnye, hogy a többi formához képest könnyebb tőkéhez jutni, hátránya, hogy már az alapítás is komoly befektetést igényel.Rólunk mondták

pumpika-kft

BFB Consulting irodával már a kezdetektől fogva egy jól működő, partneri viszony alakult ki közöttünk, így mindig bizalommal tudok fordulni hozzájuk. Kérdéseimre a legjobb tudásuk szerint válaszolnak, kéréseimet pedig gyorsan és pontosan hajtják végre. Kölcsönös tisztelet és megbecsülés jellemzi együttműködésünket, ezért is számítok rájuk hosszú távon.

Király Katalin, ügyvezető – Idea Shop Kft.
pumpika-kft

BFB = Biztonság, tájékozottság, szakértelem, precizitás. Mert mindig időben értesíti a céget érintő változásokról, aktuális befizetési kötelezettségekről.

Pumpika Kft.
Takács Zsolt e.v.

BFB Consulting közel három éve könyvel nekem. Nagyon tetszik a munkájukban, hogy számomra is ugyanazzal az alapossággal végzik, mintha egy nagyvállalatnak dolgoznának.

Takács Zsolt e.v.