Könyvelés

Minden vállalkozásnak és cégnek szüksége van egy megbízható könyvelőre. Az ő feladata, hogy a múltban történt gazdasági eseményeket megfelelő módon rögzítse, és elkészítse a hatóságok felé szükséges bevallásokat.

Egy jó könyvelő hatékonyan és relatív gyorsan dolgozik, minden esetben naprakész, precíz, könnyen elérhető, valamint tisztában van a szükséges nyomtatványokkal és iratokkal. Jó kapcsolatban áll a megrendelővel, ezért könnyen együtt tud vele dolgozni, és elkészíti a szükséges dokumentumokat.

Mindezek miatt rendkívül fontos egy vállalkozás életében a megfelelő könyvelő kiválasztása.

Ön is éppen egy kiváló szakembert keres?

Akkor a lehető legjobb helyen jár!

A BFB Consulting 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ez idő alatt minden esetben kiváló munkát végeztünk, amiről több mint 50 elégedett ügyfelünk tanúskodik.

Számunkra nincs lehetetlen!

Bármilyen súlyosnak tűnő problémát a lehető legnagyobb körültekintéssel és szakértelemmel oldunk meg. Előfordult már, hogy egy újonnan hozzánk érkező cég igen magas bírságra számíthatott volna, de az újrakönyveléssel mi közel 16 millió forintot spóroltunk meg neki.

Forduljon Ön is hozzánk, ha megbízható segítségre vágyik!

Nyugodtan bízza ránk vállalkozása vagy cége könyvelését, hiszen nálunk garantáltan jó kezekben van.

 


BFB Tudástár

Mikor és miért fontos a cég életében?
Bármilyen vállalkozási formának bármilyen adózási formában működése során folyamatosan fontos a könyvelési tevékenyég, hogy eleget tudjon tenni törvényben meghatározott beszámolói kötelezettségének.

Milyen főbb problémák, kihívások merülhetnek fel?
A könyvelés, ha nem szakavatott kézben van rengeteg hibalehetőséget rejt, amik rosszabb esetben komoly büntetéseket vonhatnak maguk után. Azoknak a cégek, amelyeknek nem ez az alaptevékenysége, vagy nem működtetnek egy komolyabb számviteli egységet a vállalaton belül komoly kihívást jelenthet a számviteli szabályok összegyűjtése, követése, az ezeknek megfelelő könyvvitel. Szintén sok vállalatvezető számára komoly stresszt okoz egy esetleges hatósági ellenőrzés, ami egy könyvelő számára már sokkal kisebb probléma, hiszen rutinosabb jár el a hivatalos szervek előtt.

Milyen megoldásokat, szolgáltatásokat kínálunk?
A BFB teljeskörű könyvelési szolgáltatást (gazdasági események könyvelése, beszámoló készítése, kamarai, statisztikai jelentések stb.) vállal ügyfelei számára adózási- és cégformától függetlenül. Szükség esetén kapcsolatot tartunk a hatósági szervekkel, menedzseljük az adóhatósági betekintéseket, ellenőrzéseket, a vizsgálatok során eljárunk partnereink nevében.



Rólunk mondták

pumpika-kft

BFB Consulting irodával már a kezdetektől fogva egy jól működő, partneri viszony alakult ki közöttünk, így mindig bizalommal tudok fordulni hozzájuk. Kérdéseimre a legjobb tudásuk szerint válaszolnak, kéréseimet pedig gyorsan és pontosan hajtják végre. Kölcsönös tisztelet és megbecsülés jellemzi együttműködésünket, ezért is számítok rájuk hosszú távon.

Király Katalin, ügyvezető – Idea Shop Kft.
pumpika-kft

BFB = Biztonság, tájékozottság, szakértelem, precizitás. Mert mindig időben értesíti a céget érintő változásokról, aktuális befizetési kötelezettségekről.

Pumpika Kft.
Takács Zsolt e.v.

BFB Consulting közel három éve könyvel nekem. Nagyon tetszik a munkájukban, hogy számomra is ugyanazzal az alapossággal végzik, mintha egy nagyvállalatnak dolgoznának.

Takács Zsolt e.v.