Könyvvizsgálat

Egy vállalkozónak megannyi kötelessége van egy-egy évben. Szükséges elkészítenie például minden, az adóval kapcsolatos bejelentést – azonban ez csupán még csak a kezdet.

Ezen felül az adott üzleti évről szóló éves beszámolót, valamint az egyszerűsített és az összevont (konszolidált) beszámolót is el kell készítenie. Ezeknek valós, pontos és megbízható képet kell adniuk a vállalkozásról, valamint a vállalkozó vagyoni és pénzügyi helyzetéről, a működési eredményekről.

Nem hangzik egyszerűen, ugye?

Valószínűleg azért, mert mindez egy-egy esetben bizony elég bonyolult lehet. És természetesen ilyenkor nagyon könnyen előfordulhatnak kisebb és nagyobb hibák egyaránt.

Azonban van lehetőség ezek ellenőrzésére!

A könyvvizsgálat során alapos ellenőrzés készül. Ennek során kiderül, ha a dokumentumok egyikében, akárcsak egy apró hiba vagy eltérés is lenne. Így lehetőség van a javításra, és könnyedén elkerülhető a súlyos büntetés is.

Forduljon hozzánk és mi segítünk!

A cégünk kiterjedt szakmai kapcsolatrendszerének köszönhetően ugyanis a papírjai a lehető legjobb helyre kerülnek. Az áttekintés garantáltan alapos, amelynek végeredménye egy tökéletes dokumentáció.

Használja ki a lehetőséget, és keressen minket bátran.

 


BFB Tudástár

Mikor és miért fontos a cég életében?
Jellemzően nagyobb cégek számára lehet fontos a szolgáltatás, hiszen 250 millió forintos árbevétel felett kötelező a könyvvizsgálat. Emellett azonban kisebb cégek esetében is lehet jelentősége, ha például az adott vállalat uniós vagy állami pályázatokon vesz részt.

Milyen megoldásokat, szolgáltatásokat kínálunk?
Egy cégnek nem lehet ugyanaz a könyvelője és a könyvvizsgálója, de a BFB több partnerszervezettel is kapcsolatba áll, akik igény esetén elvégzik ügyfeleink számára a könyvvizsgálatot. /LINKEK/Rólunk mondták

pumpika-kft

BFB Consulting irodával már a kezdetektől fogva egy jól működő, partneri viszony alakult ki közöttünk, így mindig bizalommal tudok fordulni hozzájuk. Kérdéseimre a legjobb tudásuk szerint válaszolnak, kéréseimet pedig gyorsan és pontosan hajtják végre. Kölcsönös tisztelet és megbecsülés jellemzi együttműködésünket, ezért is számítok rájuk hosszú távon.

Király Katalin, ügyvezető – Idea Shop Kft.
pumpika-kft

BFB = Biztonság, tájékozottság, szakértelem, precizitás. Mert mindig időben értesíti a céget érintő változásokról, aktuális befizetési kötelezettségekről.

Pumpika Kft.
Takács Zsolt e.v.

BFB Consulting közel három éve könyvel nekem. Nagyon tetszik a munkájukban, hogy számomra is ugyanazzal az alapossággal végzik, mintha egy nagyvállalatnak dolgoznának.

Takács Zsolt e.v.