Sikerdíjas pályázatírás

A pályázatok világa mindenki számára megannyi lehetőséget rejt, hiszen rengeteg támogatás érhető el. A 2016-17-es évekre pedig igen nagy számú pályázat várható. Ezek között a hazai, illetve Európai Uniós támogatások között mindenki megtalálhatja a vállalkozása vagy a cége számára tökéletes megoldást. Azonban ha megvan a kiszemelt pályázat, akkor kezdődik csak a neheze.

Ugyanis a szükséges dokumentáció sokszor nem kis fejtörést okoz a vállalkozó szelleműeknek.

Gyakran már a kiírás értelmezésekor is gondok akadhatnak, a részletes és mindenre kitérő megfogalmazás igen sok kérdést vethet fel. Ahhoz pedig, hogy a benyújtott pályázat eredményes lehessen, nem egyszer megannyi papírmunka, hosszas tervezés, pontos költségvetés és tudatos előretervezés szükséges. Mindez nem túl egyszerű, éppen ezért rendkívül hasznos a szakmai segítség.

Amennyiben Ön is a segítséget keresi, forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk évek óta foglalkozik pályázatokkal, és azokhoz kapcsolódó tevékenységekkel. Minden ügyfelünknek a lehető legszélesebb körű támogatást nyújtjuk. A konzultáció minden esetben ingyenes, így már időben kiderülhet, hogy az adott pályázat valóban megfelelő-e az Ön számára. A tanácsadás mellett az üzleti tervezésben, a megírásban és a fejlesztések megvalósításában is állunk rendelkezésre. Minden esetben csak a megnyert pályázat után kell sikerdíjat fizetni, ez pedig az elnyert összeg függvényében alakul.

Legyen sikeres a pályázata, keressen minket bátran!Rólunk mondták

pumpika-kft

BFB Consulting irodával már a kezdetektől fogva egy jól működő, partneri viszony alakult ki közöttünk, így mindig bizalommal tudok fordulni hozzájuk. Kérdéseimre a legjobb tudásuk szerint válaszolnak, kéréseimet pedig gyorsan és pontosan hajtják végre. Kölcsönös tisztelet és megbecsülés jellemzi együttműködésünket, ezért is számítok rájuk hosszú távon.

Király Katalin, ügyvezető – Idea Shop Kft.
pumpika-kft

BFB = Biztonság, tájékozottság, szakértelem, precizitás. Mert mindig időben értesíti a céget érintő változásokról, aktuális befizetési kötelezettségekről.

Pumpika Kft.
Takács Zsolt e.v.

BFB Consulting közel három éve könyvel nekem. Nagyon tetszik a munkájukban, hogy számomra is ugyanazzal az alapossággal végzik, mintha egy nagyvállalatnak dolgoznának.

Takács Zsolt e.v.