Székhelyszolgáltatás

Már van egy működő cége, de még nem talált megfelelő székhelyet? Egy remek lehetőséget keres, de eddig mindig csalódnia kellett? Szívesen élne egy kedvezményes lehetőséggel?

Akkor van egy jó hírünk az Ön számára!
A BFB Consulting-nál mindezt megtalálhatja!

Ugyanis mi székhelyet biztosítunk a nálunk könyvelő cégek számára. Nem kell aggódnia a magas bérleti díjak miatt, nálunk egy teljes éven keresztül ingyen működhet a cége. Ezt követően pedig 6500 Ft/hó áron bérelheti a telephelyet.

És mindeközben egyéb szolgáltatásokat is igénybe vehet!

Ugyanis mindazok számára, akik élnek az ingyenes székhelyszolgáltatással, az érkező leveleket szkenneljük, e-mailt és sms-t küldünk amennyiben bármilyen fontos dokumentum érkezett. Mindezek mellett saját, on-line archív rendszert biztosítunk.

Ha egy kváló lehetőség után kutat, akkor most megtalálta!

Forduljon hozzánk bizalommal és éljen ezzel a remek ajánlattal. Ha igénybe veszi a székhelyszolgáltatást, akkor nem kell tovább keresnie. Használja ki ezt a rendkívül kedvező lehetőséget, és koncentráljon a fejlesztésre.Rólunk mondták

pumpika-kft

BFB Consulting irodával már a kezdetektől fogva egy jól működő, partneri viszony alakult ki közöttünk, így mindig bizalommal tudok fordulni hozzájuk. Kérdéseimre a legjobb tudásuk szerint válaszolnak, kéréseimet pedig gyorsan és pontosan hajtják végre. Kölcsönös tisztelet és megbecsülés jellemzi együttműködésünket, ezért is számítok rájuk hosszú távon.

Király Katalin, ügyvezető – Idea Shop Kft.
pumpika-kft

BFB = Biztonság, tájékozottság, szakértelem, precizitás. Mert mindig időben értesíti a céget érintő változásokról, aktuális befizetési kötelezettségekről.

Pumpika Kft.
Takács Zsolt e.v.

BFB Consulting közel három éve könyvel nekem. Nagyon tetszik a munkájukban, hogy számomra is ugyanazzal az alapossággal végzik, mintha egy nagyvállalatnak dolgoznának.

Takács Zsolt e.v.